Laadukkaaseen pinnoittamiseen luotetaan


Järkevää renkaiden hallintaa

Noin puolet Suomessa myydystä kuorma- ja linja-autonrenkaasta on pinnoitettu. Pinnoitus on siis lunastanut ammattiautoilijoiden luottamuksen osana järkevää ja taloudellista renkaiden hallintaa.

Miljoonan kilometrin rengas

Pitkien etäisyyksien, armottomien vuodenaikojen ja kehnojen teiden Suomessa jokainen kuorma-autonrengas pinnoitetaan keskimäärin liki kaksi kertaa. Käytetty, ehjä rengasrunko on rahanarvoista tavaraa, joka voi taittaa turvallisesti jopa miljoona kilometriä.

Renkaiden järkevä elinkaarisuunnittelu kuuluu hyvin hoidetun kuljetusyrityksen perustoimintoihin. Noktop-pinnoitusmateriaalit täydentävät Nokian Renkaiden palveluvalikoimaa ja tuovat tasalaatuisuutta ja luotettavuutta renkaasi elinkaareen. Laadukas rengasrunko kestää helposti kaksikin pinnoitusta, mikä merkitsee noin 30 % pienempiä rengaskuluja.

Joka kerta valitessasi pinnoitetun renkaan uuden asemasta säästät rahaa, raaka-aineita ja luontoa. Lisäksi pinnoitettu laaturengas on varmasti tukevampi kuin halvimmat uudet. Noktop-pinnoituksella palautat Nokian kuorma-autonrenkaasi lähes uuden veroisiksi, ja se on erinomainen ratkaisu myös muun merkkisten rengasrunkojen käyttöiän pidentämiseen.

Cap/Base


Pohjoiseen optimoitu rakenne

Nokian Renkaiden talvikäyttöön tarkoitetuissa renkaissa on jo vuosia ollut käytössä pohjoisen vuodenkiertoon optimoitu Cap/Base-kaksikerrosrakenne. Siinä kulutuspinta koostuu kahdesta kerroksesta: pehmeämpi ylempi kerros (Cap) antaa syksyllä asennetussa renkaassa talvipitoa. Se kuluu kevääseen mennessä pois paljastaen kovemman kumiseoksen (Base), jonka avulla rengas toimii jämerästi seuraavan kesän.

Myös talvikäyttöön tarkoitetuissa Noktop-pintamateriaaleissa on Cap/Base-rakenne, joten renkaasi ominaisuudet säilyvät myös toisella ja kolmannella kierroksella.

Ympäristön parhaaksi

Kun säästät rahaa, säästät myös raaka-aineita ja ympäristöä. Pinnoitettu rengas säästää noin 70 litraa öljyä uuteen verrattuna. Lisäksi CO2-päästöt ovat huomattavasti pienemmät.

Uusi Nokian E-tread-tuotesarja säästää raaka-aineita ja energiaa vieläkin enemmän, sillä sen tuotannossa käytetään hyväksi valmistusprosessin ylijäämäkumia.

Tutustu

Pinnoitusprosessi

Renkaan pinnoittaminen on uuden valmistamiseen rinnastettava prosessi, jota sääntelevät ECE-säännöt 108 ja 109. E-sääntöjen mukainen tyyppihyväksyntä edellyttää, että niin pinnoitetun renkaan testaus kuin koko valmistusprosessikin on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin tai Trafin hyväksymän tutkimuslaitoksen hyväksymä ja valvoma.

Tutustu

Tarjoa laadukasta pinnoitusta


Ryhdy Noktop-jakelijaksi

Tarjoamalla Noktop-pinnoituspalvelua palvelet asiakastasi paremmin – koko renkaan elinkaaren ajan.

Lue lisää