Yhteinen vastuu luonnosta


Ympäristön parhaaksi

Kun säästät rahaa, säästät myös raaka-aineita ja ympäristöä. Pinnoitettu rengas säästää noin 70 litraa öljyä uuteen verrattuna. Lisäksi CO2-päästöt ovat selvästi pienemmät.

Vähemmän kasvihuonepäästöjä

Renkaiden tuotannossa syntyy väistämättä hiilidioksidipäästöjä. Pinnoittaminen pienentää renkaidesi hiilijalanjälkeä selvästi. Kun uuden renkaan valmistaminen tuottaa noin 220 kg hiilidioksidia, aiheuttaa pinnoitus vain noin 40 kg:n päästöt.

Taloudellista laatua


E-tread-tuotesarja

Kokonaan uusi Nokian E-tread tuoteperhe säästää raaka-aineita ja energiaa vielä tavallistakin enemmän. Tuotekehitystyössämme opimme kierrättämään entistäkin tehokkaammin renkaidemme ensiluokkaista pintakumiseosta. Innovatiivisten prosessien ansiosta lopputuotteen laatu pysyy korkealla tasolla.

E-tread-pinnoitteet

Öljy ja kumi

Jokainen pinnoitus säästää kumia 40 kiloa uuteen renkaaseen verrattuna. Uusiutumatonta öljyä pinnoitus säästää noin 70 litraa rengasta kohti. Ja kumpikin vaikutus kertautuu kahdessa pinnoituksessa.

Lataa Noktop-esite

Ekologinen tehdas

Myös Noktop-tuotteiden valmistus on ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavaa. Pinnoitteiden valmistuksessa syntyvät liuotinhöyryt (haihtuvat hiilivedyt eli VOC-yhdisteet) kerätään talteen ja johdetaan katalyyttiseen polttolaitokseen.

Valmistuksessa tarvittava höyry tuotetaan huippumodernissa hiilineutraalissa biopolttolaitoksessa, joka hyödyntää kotimaista biopolttoainetta ja teollisuuden ylijäämämateriaalia. Näin Nokian Renkaat pienentää hiilijalanjälkeään.

Ota yhteyttä